Nieuws

Erik Pals is de mijlpaal van 3000 uur gepasseerd!

zondag 17 oktober 2021

Tijdens de ballonvaart 10 oktober jl. is Erik Pals de grens van 3000 uur in z`n logboek gepasseerd! Om deze mijlpaal te halen heeft hij 2574 ballonvaarten gemaakt en hierover heeft hij bijna 27 jaar gedaan. Bijgaand een foto v/h uitzicht vorige week. Hopelijk nog vele mooie vaarten erbij! 

Geen plaats meer in 2021!

woensdag 15 september 2021

Het seizoen nadert zijn einde. In de maand september en de weekenden in oktober zitten we praktisch vol! Vaarten die nu niet meer doorgaan worden doorgeschoven naar 2022. De planning voor ballonvaarten vanaf onze vaste startvelden in 2022 staat al op onze website. Hierop kan reeds worden ingeschreven.

5 juni mogen we weer!!!

dinsdag 18 mei 2021

Vanaf 5 juni mogen we weer!!! De versoepelingen die worden doorgevoerd zijn met 2 weken vertraagd en dat betekent ook voor ons dat we wat later mogen beginnen met passagiersvaarten. Wij worden meegenomen in de versoepelingen die met stap 3 wordt gezet. En deze gaat nu zaterdag 5 juni in. Onze nieuwe planning staat op de website! Heeft u een ticket of eigen groepje dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak!

Ballonvaren en Corona!

donderdag 15 april 2021

Helaas gelden de verlengde "Corona maatregelen" ook voor onze branche. Ons verbod op het uitvoeren van commerciële vaarten is verlengd t/m 25 mei. Wij gaan een nieuwe planning maken vanaf 26 mei en zullen iedereen die al een afspraak heeft staan voor 26 mei benaderen om deze te verzetten. Er kan dus straks wel alvast worden ingeschreven op de nieuwe data die vandaag op de website zullen worden aangepast. Uiteraard alles onder voorbehoud...... 

Nieuwe 6 persoons ballon opgezet!

maandag 5 april 2021

4 april jl. hebben wij voor de eerste keer onze nieuwe 6 persoons ballon de PH-EPL opgezet samen met de kleinere 3 persoons ballon, beide in eigen huisstijl uitgevoerd. Is het geen plaatje samen? 

Zie voor meer foto`s ook onze fotogalerij

Tevens staat hiervan een filmpje op 
You Tube