Nieuws

5 juni mogen we weer!!!

dinsdag 18 mei 2021

Vanaf 5 juni mogen we weer!!! De versoepelingen die worden doorgevoerd zijn met 2 weken vertraagd en dat betekent ook voor ons dat we wat later mogen beginnen met passagiersvaarten. Wij worden meegenomen in de versoepelingen die met stap 3 wordt gezet. En deze gaat nu zaterdag 5 juni in. Onze nieuwe planning staat op de website! Heeft u een ticket of eigen groepje dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak!

Ballonvaren en Corona!

donderdag 15 april 2021

Helaas gelden de verlengde "Corona maatregelen" ook voor onze branche. Ons verbod op het uitvoeren van commerciële vaarten is verlengd t/m 25 mei. Wij gaan een nieuwe planning maken vanaf 26 mei en zullen iedereen die al een afspraak heeft staan voor 26 mei benaderen om deze te verzetten. Er kan dus straks wel alvast worden ingeschreven op de nieuwe data die vandaag op de website zullen worden aangepast. Uiteraard alles onder voorbehoud...... 

Nieuwe 6 persoons ballon opgezet!

maandag 5 april 2021

4 april jl. hebben wij voor de eerste keer onze nieuwe 6 persoons ballon de PH-EPL opgezet samen met de kleinere 3 persoons ballon, beide in eigen huisstijl uitgevoerd. Is het geen plaatje samen? 

Zie voor meer foto`s ook onze fotogalerij

Tevens staat hiervan een filmpje op 
You Tube

Ballonvaren en Corona!

maandag 15 maart 2021

Het ballonseizoen nadert en wij krijgen de laatste tijd steeds vaker de vraag of we al weer mogen varen i.v.m. Corona. Helaas mogen wij tot op heden nog niet met passagiers een ballonvaart maken tot 20 april. Alleen solo of instructievaarten zijn op dit moment toegestaan. Zodra er meer bekend is wanneer we wel met passagiers mogen varen maken wij dit bekend op deze website en op onze sociale media (Facebook, Twitter).  Vaarten die nu gepland staan zijn dus onder voorbehoud van de dan geldende "Corona maatregelen". Zodra bekend is dat deze geplande data geen doorgang kunnen vinden worden de passagiers hierover benaderd en in overleg met hun wordt eventueel direct een nieuwe datum gepland.

Nationaal duurrecord!

zondag 7 maart 2021

Nationaal duurrecord AX-7 klasse heteluchtballonnen (ballonnen met inhoud van 1600 tot 2200 kubieke meter). Zaterdag 6 maart heeft Erik Pals het duurrecord in deze klasse aangescherpt. Gestart om 06.59 uur in Rolde en na 9 uur en 3 minuten geland bij Diepenheim.

Ook de bovenliggende klassen AX-8 en AX-9 (loopt tot 4000 kubieke meter) zijn hiermee aangescherpt. Dit is gedaan met onze wedstrijd ballon de PH-BZS met een inhoud van 2000 kubieke meter.  

Voor foto`s van deze vaart zie elders op deze pagina.

Klik op deze link voor een filmpje