Startvelden in Groningen

Startveld Ter Apel.

Let op: Locatie gewijzigd per 21-7-20
Het veld ligt op de hoek Nulweg/Industrieweg achter het gebouw (Groot grijs gebouw) van Ofichem.
Adres voor navigatie: Industrieweg 14 in Ter Apel. Direct achter dit gebouw ligt het veld.
Startveld Stadskanaal

Dit veld ligt aan de Atlantislaan. U slaat bij de "Total"pomp af de "Manegelaan" in en u ziet direct aan uw linkerhand een voetbalveld liggen vlak achter het benzinestation. Adres voor navigatie Atlantislaan 1
Startveld Vlagtwedde

Dit veld is het evenemententerrein van Vlagtwedde gelegen nabij het adres Onstwedderweg 86. Dit is de weg van Onstwedde naar Vlagtwedde en het terrein ligt circa 700 Meter vanaf de rotonde van Vlagtwedde.
Hier ligt een heel groot veld en we starten nabij de bomenrij van dit veld.


 
Startveld Veendam

Het terrein is gelegen aan de fauna in borgerswold.

routebeschrijving:

komende vanuit de richting hoogezand:
u gaat op de kielsterachterweg, op de rotonde, linksaf richting veendam. u komt hierna op de provinciale weg. even voorbij het stadion de langeleegte komt u op een rotonde, waar u rechtsaf gaat. u komt dan op de sorgvlietlaan. na + 200 meter neemt u de 2e afslag rechts. nu komt u op de briklaan. deze rijdt u uit tot aan een splitsing. bij de grote steen slaat u links af, waarna u direct weer links afslaat, dit is de fauna. na 50 meter vindt u aan uw rechterhand een parkeerplaats. op het naastgelegen grasveld vindt de ballonopstijging plaats.

komende vanaf rijksweg n33:
u neemt de afslag veendam/pekela's en rijdt vervolgens richting het centrum van veendam. bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor en komt op een rotonde (loydsplein) welke u voor driekwart neemt. hierna volgt u de van stolbergweg tot de tweede rotonde. deze rotonde neemt u voor driekwart. dit is de sorgvlietlaan. na + 200 meter neemt u de 2e afslag rechts. nu komt u op de briklaan. deze rijdt u uit tot aan een splitsing. bij de grote steen slaat u links af, waarna u direct weer links afslaat, dit is de fauna. na 50 meter vindt u aan uw rechterhand een parkeerplaats. op het naastgelegen grasveld vindt de ballonopstijging plaats.