Arrangementen


Tandemsprong vanuit de ballon!

Ballonvaren en Skydiven tegelijk? U kunt vanaf nu bij ons een unieke tandemsprong vanuit de ballon maken. Ervaar de rust van het ballonvaren, gevolgd door de kick van het skydiven!

Halverwege de vaart springt u, vastgehaakt aan uw instructeur, op 2 a 3 km hoogte uit de ballon. De vrije val gaat met ongeveer 200km/u en duurt 20 tot 30 seconden. Hierna opent uw instructeur de parachute en vliegt u in een paar minuten langzaam naar de aarde, genietend van het prachtige uitzicht! Na de landing volgt u de luchtballon en sluiten we gezamenlijk de avond af.

Uw instructeur is een volledige gecertificeerde parachutist met meer dan 1000! sprongen. Voordat we opstijgen krijgt u een overall en een harnas en geeft de instructeur u een duidelijke instructie.

Wij bieden u dit arrangement van een ballonvaart inclusief tandemsprong aan voor € 395,-

Bij deze skydive ballonvaart zit het volgende inbegrepen:

- Ballonvaart
- Instructie van een ervaren tandemmaster + gebruik overall/harnas
- Champagnedoop na afloop
- Certificaat
- Passagiersverzekering
   

Voor een tandemsprong dient u er rekening mee te houden dat uw maximale gewicht circa 85Kg is en dat u verder "gewoon" gezond bent.

U kunt een cadeauticket voor een tandemsprong bestellen via deze link of door ons te bellen of mailen.

Voor meer informatie of boekingen over bovenstaande arrangementen, Bel 0599-587878 of mail naar info@westerwoldeballooning.nl