Startvelden in Drenthe

Let op: Op alle onderstaande kaartjes kunt u d.m.v. de + of - knop verder inzoomen of uitzoomen zodat straatnamen zichtbaar worden of om meer overzicht te krijgen. Tevens kunt u het kaartje verslepen m.b.v. de muis.

Startveld Emmen.
 
Het veld ligt nabij het voetbalstadion van FC Emmen aan de Meerdijk schuin tegenover het crematorium.
Hier is ook een vestiging van het Carmel College waarachter het startveld ligt. Adres voor navigatie: Stadionplein 9 in Emmen.Startveld Sleen

Het veld ligt aan de Boelkenweg achter de brandweerkazerne en het "oude gemeentehuis" van Sleen. Dit is een afslag van de doorgaande weg van Erm naar Noord Sleen. Parkeren niet op het terrein van de kazerne (op last van de brandweer), maar er naast. Adres voor navigatie: Boelkenweg 7 in Sleen.

Startveld Rolde.

Komende vanuit de richting Veendam/Gieten/Assen (N33):
U neemt de afslag Rolde, waarna u op de Grolloërstraat komt en dus rechtsaf (linksaf als u vanuit de richting Assen komt) gaat, Rolde in. Na de 2e rotonde krijgt u aan uw linker hand een molen. Hier tegenover is het startveld gelegen.

Komende vanuit de richting Assen (N376, Asserstraat):
U komt via de Asserstraat Rolde binnen en houd rechts aan, waarna de Asserstaat overgaat in de Hoofdstraat. Ook in Rolde blijft u rechts aanhouden en de weg volgen, totdat u bij de molen komt. Hier gaat u rechtsaf. Hier tegenover is het startveld gelegen.

Adres voor navigatie: Grote Brink 22A in RoldeStartveld Coevorden

Het veld ligt op de hoek Poppenharelaan/Doctor Picardtlaan. Hier is een park (van Heutsz park) waar links en rechts een aantal velden liggen. Dit park ligt in de nabijheid van de watertoren. Het startveld (3 hoekig veld) ligt achter de "Openbare Basisparkschool". Adres voor navigatie Doctor Picardtlaan 1 Coevorden

Startveld Gieten.
Het terrein is gelegen aan de straat 'Landspoelen'(tegenover nummer 13) midden in Gieten.

Komende van de richtingen Assen (N33)/Zuidlaren (N34)/Veendam (N33):
Op de grote rotonde bij Gieten gaat u richting Gasselte waarna u na ongeveer 500 meter op een kruispunt komt. Hier gaat u links af, Gieten in. Eén maal op deze weg, neemt u de 3e weg links, de Spiekersteeg in. Aan het einde van deze weg gaat u weer links af en komt op een soort van T-splitsing, waar u links aanhoud. Hierna gaat u de eerste weg rechts waardoor u op de Landspoelen komt. Na ongeveer 200 meter vindt u aan uw rechter hand het startveld

Startveld Klazienaveen

Het terrein is gelegen aan de "Lange Spruitstraat 73" in Klazienaveen. Hier is een buurtgebouw genaamd "De Molen". U kunt uw auto kwijt op de parkeerplaats en het veld ligt direct naast het gebouw.