Startvelden in Groningen

Startveld Ter Apel.

Het veld ligt op de hoek Havenstraat/Stationsstraat vlak achter een grote Scholengemeenschap (RSG). Hier is een grote parkeerplaats met een scoutinggebouw en grasveld. Tevens is dit vlakbij de tennisbanen.

Adres voor navigatie: Havenstraat 2A in Ter Apel.


 Startveld Stadskanaal

Dit veld ligt aan de Atlantislaan. U slaat bij de "Total"pomp af de "Manegelaan" in en u ziet direct aan uw linkerhand een voetbalveld liggen vlak achter het benzinestation. Adres voor navigatie Atlantislaan 1
Startveld Vlagtwedde

Dit veld is het evenemententerrein van Vlagtwedde gelegen nabij het adres Onstwedderweg 86. Dit is de weg van Onstwedde naar Vlagtwedde en het terrein ligt circa 700 Meter vanaf de rotonde van Vlagtwedde.
Hier ligt een heel groot veld en we starten nabij de bomenrij van dit veld.


 
Startveld Veendam

Het terrein is gelegen aan de fauna in borgerswold.

routebeschrijving:

komende vanuit de richting hoogezand:
u gaat op de kielsterachterweg, op de rotonde, linksaf richting veendam. u komt hierna op de provinciale weg. even voorbij het stadion de langeleegte komt u op een rotonde, waar u rechtsaf gaat. u komt dan op de sorgvlietlaan. na + 200 meter neemt u de 2e afslag rechts. nu komt u op de briklaan. deze rijdt u uit tot aan een splitsing. bij de grote steen slaat u links af, waarna u direct weer links afslaat, dit is de fauna. na 50 meter vindt u aan uw rechterhand een parkeerplaats. op het naastgelegen grasveld vindt de ballonopstijging plaats.

komende vanaf rijksweg n33:
u neemt de afslag veendam/pekela's en rijdt vervolgens richting het centrum van veendam. bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor en komt op een rotonde (loydsplein) welke u voor driekwart neemt. hierna volgt u de van stolbergweg tot de tweede rotonde. deze rotonde neemt u voor driekwart. dit is de sorgvlietlaan. na + 200 meter neemt u de 2e afslag rechts. nu komt u op de briklaan. deze rijdt u uit tot aan een splitsing. bij de grote steen slaat u links af, waarna u direct weer links afslaat, dit is de fauna. na 50 meter vindt u aan uw rechterhand een parkeerplaats. op het naastgelegen grasveld vindt de ballonopstijging plaats.